Saavutettavuusseloste

villasukkajuoksunsm.fi-sivuston viimeinen päivitys on tehty 30.12.2022. Verkkosivujen kehittämisessä on huomioitu direktiivin vaatimukset ja työtä jatketaan edelleen. Selosteen tiedot perustuvat itsearvioon.

Villasukkajuoksun SM-kilpailut on sitoutunut noudattamaan saavutettavuusstandardeja.

Tavoitteena ovat teknisesti saavutettavat, sisällöllisesti ymmärrettävät ja käyttöliittymältään selkeät ja helppokäyttöiset verkkosivut kaikenlaisille käyttäjille.

villasukkajuoksunsm.fi -sivusto vastaa saavutettavuusvaatimuksia suurelta osin. Verkkosivustolla on parannettavaa seuraavissa asioissa:

  • Ladattavat pdf- ja kuvatiedostot
  • Video

Jos huomaat puutteita sivuston saavutettavuuteen liittyvissä asioissa, voit laittaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen: info@villasukkajuoksunsm.fi

Vastaamme palautteisiin viimeistään kahden viikon kuluessa. Pyrimme aktiivisesti korjaamaan saavutettavuudessa havaittuja puutteita. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.