Tue tapahtumaa

Yritykset, yhteisöt ja järjestöt Villasukkatapahtumaan

Kisapaikalla jäähallin edustalla on avoin tapahtumatori klo 10-14. Torilla yritykset, yhteisöt ja järjestöt voivat myydä tuotteitaan ja esitellä toimintaansa. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti. Varaukset on tehtävä 31.1.2024 mennessä osoitteeseen myynti@villasukkajuoksunsm.fi

Myyntipaikat voi ottaa käyttöön klo 9 alkaen. Myyntipaikalta on vietävä pois kaikki rakenteet ja roskat tapahtuman päättyessä viimeistään klo 15 mennessä. Osallistujat vastaavat kaikista myyntipaikan rakenteista (teltta, pöydät ym). Sähkö on tilattava paikkavarauksen yhteydessä eikä sitä voida järjestää kaikille myyntipaikoille.

Järjestäjä ei aseta rajoitteita myyntipaikan sisällölliseen toimintaan, mutta esittelyn on tapahduttava omalla paikalla ilman äänentoistoa. Alueella kiertelevää esittelyä, toiminnan markkinointia tai esitejakelua ei sallita.

Ruoka-annosten, kahvin/teen ja grillimakkaran myynti on kokonaisuudessaan varattu järjestäjille tai niiden yhteistyökumppaneille.

Lisätietoja: myynti@villasukkajuoksunsm.fi tai puhelin 0500 773 015 (Reijo Kahelin)

Tervetuloa talkoolaiseksi

Villasukkajuoksun SM-kilpailut ovat koko Oriveden yhteinen ponnistus ja ylpeydenaihe. Tapahtuman onnistunut toteuttaminen vaatii myös lukuisien talkoolaisten työpanoksen. Talkoolaisia tarvitaan jo kisaviikolla, mutta suurin tarve on tapahtumapäivänä.

  • Talkoolainen voi olla kuka vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.
  • Talkoolaiset saavat ruokalipukkeen, jolla saavat lämpimän ruoan tapahtuma-alueella sekä Oriveden kaupungin tarjoaman uimahallilipun.
  • Talkoolaiseksi voi ilmoittautua myös yhdistys.

Ilmoittaudu mukaan myynti@villasukkajuoksunsm.fi tai p.040 4123 321 Minna Juuti

Lähde mukaan tukijaksi

Lisätietoa tukijoille

  • Käsiohjelman tiedot:
    koko A5 pysty, 4/4 väri
  • Painovalmiin aineiston toimitus: pdf-muodossa 7.1.2024 mennessä myynti@villasukkajuoksunsm.fi