Top 5 vinkkiä villasukkajuoksuun  

  1. Iloinen ja ennakkoluuloton mieli. Villasukkailu on hauskaa eikä sitä pidä ottaa liian vakavasti! 
  2. Pue kahdet tai kolmet villasukat päällekkäin. Alussukaksi voit laittaa perus urheilusukan. Halutessasi käytä esimerkiksi hiusdonitsia pohkeissa kiinnikkeenä, jotta villasukat pysyvät ylhäällä eivätkä valahda alas juostessa. 
  3. Valitse mieleisesi paikka villasukkajuoksulle. Suosittelemme lumisia metsäpolkuja tai umpihankea. Tiesitkö että Orivedellä Paltanmäellä pääset testaamaan Villasukkajuoksun SM-kisojen virallisia kisapolkuja? Reitin lähtöpaikka on Oriveden jäähallin vieressä (osoitteessa Opintie 2, 35300 Orivesi). Virallinen kisareitti on 3 km pitkä ja samalla pääset ihailemaan kauniita Pirkanmaalaisia maisemia. 
  4. Paras sää villasukkajuoksuun on pakkassää. Kovin märissä olosuhteissa sukkiin tarttuu lunta, joka tekee juoksusta haastavampaa. 
  5. Jos juokseminen ei tunnu hyvältä, niin suosittelemme kävelyä villasukat jalassa. Jo se on itsessään upea ja rentouttava kokemus!  
  6. Laji sopii kaikille vauvasta vaariin.Lähde yksin tai yhdessä. Villasukkajuoksu tekee hyvää niin keholle kuin mielelle. Laji muistuttaa paljasjalkajuoksua ja on pehmeässä hangessa harrastettuna nivelille ja luustolle ystävällistä sekä aktivoi jalkaterän lihaksia.  

Bonusvinkki: Varo ettet jää lajiin koukkuun! Niin on käynyt monelle, joka on villasukkajuoksua kokeillut. 

Merkitse meidät somessa villasukkajuoksun yhteydessä, @villasukkajuoksunsm @visitorivesiofficial #villasukkapääkaupunki #visitorivesi niin jaamme kuvasi eteenpäin. 

Elämyksellistä villasukkajuoksua!