Vastuuhenkilö: Laura Sandström, p. 0408306003, laura@sandstorm-events.com

Villasukkajuoksun SM -kisatapahtuma 22.1.2022 järjestetään vallitsevassa epidemiatilanteessa viranomaisten määräysten ja rajoitusten mukaisesti. Tapahtuma on ulkotapahtuma. Kisatapahtuman järjestäjänä toimimme vastuullisesti koronaepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Villasukkajuoksun SM-kisat pidättää oikeuden muutoksiin, mikäli aluehallintovirasto tekee päivityksiä ohjeistuksiin vallitsevan epidemiatilanteen muuttuessa.

OSALLISTUJARAJOITUKSET

Villasukkajuoksun SM-kisoissa on sarjakohtaisia osallistumisrajoituksia. Rajoitusten tarkoituksena on välttää kontakteja eri sarjoissa juoksevien kesken sekä säilyttää samaan aikaan tapahtuma-alueella oleilevien henkilöiden määrä kohtuullisena.

SAAVU PAIKALLE TERVEENÄ

Tärkein turvallisuusohje on saapua paikalle terveenä. Tapahtumaan ei voi osallistua pienissäkään koronaan viittaavissa oireissa.

SAIRASTUMINEN TAPAHTUMAN AIKANA

Mikäli kilpailija tai talkoolainen sairastuu tapahtuman aikana, järjestäjä ohjaa oireisen henkilön poistumaan tapahtuma-alueelta viipymättä ja turvallisesti terveydentila huomioiden.

MASKISUOSITUS

Osallistujien on käytettävä kasvomaskia puku- ja ilmoittautumistiloissa sekä lähtöalueella. Maskin voi riisua lähdön jälkeen, kun juoksijat sijoittuvat reitillä kauemmas toisistaan. Tapahtuman henkilökunta käyttää maskia koko tapahtuman ajan.  Yleisöä koskee vahva maskisuositus.

KONTAKTIEN VÄLTTÄMINEN JA KÄSIHYGIENIA

Säilytä kahden metrin turvaväli koko tapahtuma-alueella: jonoissa, lähtöalueella, ilmoittautumisessa, pukutiloissa sekä itse reitillä. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä ja käsienpesupisteitä. Yleisö ei pääse ollenkaan sisätiloihin. Tapahtuman henkilökunta valvoo turvavälien toteutumista.

VARUSTESÄILYTYS

Toivomme sinun säilyttävän varusteita esimerkiksi autossa pysäköintialueella. Tartuntatilanteiden minimoimiseksi Villasukkajuoksun SM-kisat 2022 ei tarjoa varustesäilytystä.

WC-TILAT

WC-tilat on hajautettu useisiin eri pisteisiin. Bajamajat löytyvät tapahtuma-alueelta. Sisävessat ovat jäähallin pukuhuoneiden tiloissa sekä ilmoittautumispisteen luona. Desinfioimme WC-tilojen pintoja tapahtumapäivän aikana. Yleisö ei pääse ollenkaan sisätiloihin, vaan käyttää bajamajoja.

PESEYTYMINEN

Tartuntatilanteiden minimoimiseksi Villasukkajuoksun SM-kisat 2022 ei tarjoa peseytymistiloja.

VAATTEIDEN VAIHTO

Vaatteiden vaihtoon on varattu 4 erillistä pukuhuonetta jäähallin tiloissa. Ensisijaisesti osallistujia pyydetään vaihtamaan vaatteet jo ennakkoon ennen tapahtumapaikalle saapumista. Rajoitamme pukuhuoneissa olevien henkilöiden määrää.

PALKINTOJENJAKO

Sarjojen palkinnot jaetaan ulkotiloissa heti kärkikolmikon saavuttua maaliin kuulutuksen ohjeiden mukaan lähikontaktiohjeita noudattaen. Suosittelemme, että kilpailijat poistuvat alueelta mahdollisimman pian oman suorituksensa jälkeen